2844-logo-vierkant.jpg

Wie is Charissa Reeuwijk?

Mijn naam is Sylvana Reeuwijk. Ik ben geboren op 1 oktober 1988 en trotse moeder van mijn zoontje Feike en dochtertje Noï. Samen met mijn vriend en kinderen woon ik in Koudekerk aan den Rijn.

Inmiddels werk ik vijftien jaar in de kinderopvang. Na mijn SPW3 studie ben ik gaan werken in de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Naast mijn werk in de kinderopvang heb ik de opleiding SPW4 en HBO Ecologische Pedagogiek behaald.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker en heb ik veel geleerd in mijn studies. De vertrouwensrelatie aangaan met kinderen en hun ouders is waar ik mijn voldoening uithaal. Door liefde en warmte een kind zien groeien en hand in hand de wereld om hem heen verkennen. Tijdens mijn werk als pedagogisch medewerker zijn er veel momenten geweest waarop ik zoveel meer zou willen betekenen voor de ouders en kinderen. Meer tijd voor persoonlijke aandacht, meer ruimte voor de wens van ouders, en vooral een plek waar ieder kind zich thuis voelt
 
en waar elke dag voelt als een feestje.

Toen bleek dat mijn dromen en wensen hand in hand gingen met de ambities van mijn zus Charissa vielen de puzzelstukjes op hun plek. Ik ben erg trots op de uitdaging die wij aan zijn gegaan en heb er elke dag nog zoveel plezier in.

 

4633-img-20230414-wa0003.jpg